Seda & Melike ve Misafir Sanatçı Burak Kut İşitme Engelli Çocuklar İçin Söylüyor Jolly Joker Vadistanbul sahnesinde!
Birlikte Ses Olmaya Davet Ediyoruz
0-6 yaş arasındaki işitme engelli çocukların erken dönem dil ve beyin gelişimlerini desteklemek için başlatılan bu projede, “Eğitime geç kalma, kritik dönemi kaçırma!” diyoruz.
Seda ve Melike, Jolly Joker sahnesinde unutulmaz bir geceye imza atıyor. Bu özel konser, işitme engelli çocukların eğitimine destek olmak amacıyla düzenleniyor. Gecede Burak Kut, misafir sanatçı olarak sahne alacak ve işitme engelli gençler şarkılara işaret diliyle eşlik edecek.
Müzik dolu bu anlamlı gecede yerinizi alın! Hem yardım edin hem de unutulmaz bir deneyim yaşayın. Biletlerinizi hemen alın, yerler sınırlı!
Biletler Biletinial'da!